Kävijämäärä

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Pärnu, säbäturnaus, päättärit, kauden avaus jne...

Huhu, kun mulla on tässä lähes kolmessa viikossa tapahtunut vaikka mitä! En oo yhtään ehtinyt koneelle, joten laitoin tähän postaukseen kaikki edellisten viikkojen tapahtumat. Kuvia on lähes 30 eli tää on sitten ihan sairaan pitkä postaus, mutta ei voi mitään x) ainakin on kerrankin niitä kuvia! 

Pärnu
20.-23.5 eli toisiks vikalla viikolla lähdettiin luokan kanssa Pärnuuseen ja oli kyllä ihan huikea reissu. Meijän luokka läheni toisiaan siellä niin paljon, että kaikki oli iha surullisina kun tiedettiin, että meijän luokka eroo nyt sitten. Tässä ollaan suunniteltu jo toista Pärnuun reissua, mutta katotaan onnistuuko se sitte. Muutenkin ollaan nähty tässä jonkin verran tolla porukalla, jolla oltiin Pärnuussa.  Mutta sen verran voin sanoo, että tuli kyllä huikeita muistoja tolta Viron reissulta!

Vika kouluviikko
Viimisellä kouluviikolla eli viimeviikolla meillä oli maanantaina luokan kanssa Pizzalle meno luokanvalvojan kanssa. Muuten maanantai sekä tiistai oli sitten ihan normi päiviä tai no katottiin leffoja vaan, mutta nii:D Keskiviikkona koulussa oli ysien säbäturnaus ja meijän luokka tais olla 3. Parasta oli se fiilis ja meijän panostus kasvomaalauksilla ja paidoilla. Saatiin kans ihan sikana kehuja luokkahengestä ja meillä oikeesti oli ihan huikeeta kannustusta ja kaikilla oli kivaa. Kyllä se Pärnun mahtava reissu sai jotain hyvää aikaseks, kun luokkahenki oli ihan 100%.  Seuraavana päivänä oli vielä ysien pesisturnaus ja aluks kukaan ei oikeen jaksanu pelata ja oikeen mitään ysiluokkaa ei kiinnostanu enää, mutta sitten ku meidän peli pääsi vauhtiin niin oltiinkin sitten lopulta finaalissa XD Ja jäätiin 2. puolueellisen tuomarin takia, mutta eipä voi mitään:D Pesispelien jälkeen ope vei meidät heseen jätskille ja sen jälkeen menin meidän tanssiporukan kanssa harjotteleen kevätjuhlan yllätysnumero läpi.

Ysien juhla
Perjantai aamuna menin puoli kasi jo kampaajalle, koska en osaa ees kihartaa hiuksia oikeen XD Siellä meni pari tuntia, jonka jälkeen meikkasin tunnissa ja lähdin koululle. Mua jännitti ihan hirveesti stipendien jako sekä yllätysnumero x) Mutta kaikki meni hyvin ja mut palkittiin luokan toisiks parhaana, jee:) Olin ihan angst sen ysien juhlan jälkeen, koska se juhla oli niin aneeminen ja oli kauhee kaaos koko ajan niin ei tullut ees mitään kivoja kuvia.. Ilta oli kumminkin kivempi, kun mentiin luokan kanssa grillaileen järvelle.
Lauantaiaamuna heräsin aikasin, koska mentiin esittään se meidän tanssi seiskoille ja kaseille ja myöhemmin saatiin todistukset ja luokanvalvoja piti viimisen puheen :') Perjantaina en liikuttunu mistään, mutta lauantaina kun kuulin seiskojen ja kasien suvivirren herkistyin ja sain meidän tanssiporukanki sitten itkeen xd Se mun lauantain itkeminen jatku sitten siinä open puheessa.. Voivoi se oli sitten siinä se 9-luokka! Vähän haikee fiilis, mutta nyt on sellanen olo, että haluun vaan päästä uuteen kouluun ja alottaa "uuden elämän" :)
Ennen, kun lukio alkaa nautin tästä kesästä ja näistä hellekeleistä !!<3 Tosin juoksu kulkee mulla kyllä paremmin viileemmässä ja sen huomas eilen kauden ekalla kasilla:D Tosiaan lämpötila oli sellaset 29 astetta välillä, että juokseminen oli hiukan vetelää. 400metriä kulki ihan hyvin tossa viime viikon torstaina ja juoksin 59 sekuntiin ja tosta ajasta kyllä lähtee vielä;)!

Pärnuun kuvat alkaa tästä..
Kannella tuuli aikas kovaa ja ilma oli tosi sumunen, kun oltiin matkalla Tallinnaan




Jouduttiin ekanan päivänä KIERTOAJELULLE, vaikka ulkona oli 28 lämmintä ja beachi kutsu meitä..



Onneks lopulta päästiin rannallekkin, vaikka aika ilta-aurinkohan se oli..







Viimisen Pärnuun illan kuva :(

Ja Tallinnan shoppailut kruunas koko onnistuneen reissun

 XDXDXD Sählyturnauksesta pari otosta....


 Ysien juhlassa perjantaina ja tässä olikin oikeestaan ne onnistuneet kuvat..
 Kauden ekan kisan eli 300metrin jälkeen
The end <3 toivottavasti joku jakso kattoo tän postauksen loppuun asti XD

9 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus!:)

    VastaaPoista
  2. Tää oli niin ihana postaus ja todellakin jaksoi kattoo loppuun asti! Kiva kun sinulla oli kivat viimeset päivät peruskoulussa ja tuo teidän Pärnuun reissu näyttää niin onnistuneelta! :) Mitä ostit sieltä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja tää oli niii ihana komentti,kiitos!<3 Joo oli kyllä ja se kyllä onnistukin:') Ostin vähän kaikenlaista niin teen vielä ostospostauksen kaikesta mitä oon ostanut tässä lähiaikoina:)!

      Poista
    2. Okei, sitä odotellessa! :) Hyvää kesää sinulle! Olet todella kaunis:)

      Poista
  3. Eppe oot iha liian kaunis :D Oli varmasti kiva reissu teillä ja ootan aina innolla millo sulla tullee uus postaus !! tää blogi on mun lempiblogi :)

    VastaaPoista